Harddisk Recorder

Alles over Harddisk Recorders

november 7th, 2015

Samsung BD-H8900

Harddisk Recorders.

Net als vrijwel ieder ander groot merk heeft ook Samsung een aantal Harddisk recorders in het assortiment. Een daarvan is de Samsung BD-H8900, een harddisk recorder gecombineerd met een dubbele tuner, Blu-ray speler en vele interessante functies. De BD-H8900 is voorzien van meer dan voldoende opslagruimte doordat een 1TB hdd standaard wordt geleverd, daarnaast kan deze Harddisk recorder ook content via wifi of een bekabelde netwerkverbinding afspelen vanaf netwerkopslag maar ook vanaf internet via de Smarthub functie. Uiteraard is er ook de mogelijkheid een usb stick of externe harddisk aan te sluiten via USB.

De BD-H8900 kan naast standaard films, foto’s en muziek ook 3D films afspelen van zowel blu-ray als van de interne schijf of via de draadloze netwerkverbinding en door de dubbele tuner kan van een andere zender opgenomen worden dan waar naar gekeken wordt. Zoals veel Harddisk recorders kan ook deze Samsung upscalen waarmee films in een lagere resolutie worden omgezet in UHD zodat deze toch scherp op groot formaat schermen worden getoond.

Voor gebruikers welke meer Samsung apparatuur in huis hebben ondersteunt de BD-H8900 het Samsung multiroom systeem waarmee draadloos speakers aangestuurd kunnen worden door meerdere Samsung apparaten. Dit is allemaal in te stellen via een zeer uitgebreide maar eenvoudig te bedienen app.

Via de internetverbinding van deze harddisk recorder zijn vele apps te downloaden en te installeren waaronder streaming apps zoals Netflix en vele anderen maar ook games en andere informatieve apps. Ook is het mogelijk websites te bezoeken via de standaard meegeleverde browser. Voor verbindingen op het lokale netwerk en zoeken naar bestanden en apparaten ondersteunt de BD-H8900 het DNLA protocol wat door vrijwel elke NAS of ander opslag en afspeel apparaat met netwerkverbinding ondersteund wordt.

De BD-H8900 is voorzien van zeer fraaie en uitgebreide menu’s welke eenvoudig te bedienen zijn en met de meegeleverde afstandsbediening kan men zeer snel door de menu’s gaan en de recorder eenvoudig instellen. Om browsen en bedienen van bijvoorbeeld games nog makkelijker te maken is een losse muis en toetsenbord verkrijgbaar.

Deze harddisk recorder is voorzien van een antenne-in, antenne-out, LAN, USB, HDMI en Optical audio out aansluiting op de achterzijde, op de voorzijde is nog een extra USB aansluiting te vinden.

 

De BD-H8900 is verkrijgbaar voor € 471,95

 

 

Back Top

Comments are closed.