Harddisk Recorder

Alles over Harddisk Recorders

februari 11th, 2013

De Panasonic DMR-EH63 DVD HDD recorder

Harddisk Recorders, Review.

Ook Panasonic heeft een aantal harddiskrecorders in het assortiment, de DMR-EH63 is het meest uitgebreid en is voorzien van enkele speciale functies en mogelijkheden. De DMR-EH63 is voorzien van een 250GB harddisk en een DVD-recorder, een USB-poort en SD-Kaartslot.

Panasonic heeft de DMR-EH63 harddiskrecorder voorzien van een Chroma processor waarmee beeld opgewaardeerd kan worden van DVD-kwaliteit naar 1080p HD Kwaliteit, daarnaast is deze harddisk recorder voorzien van een functie die Panasonic VIERA Link noemt, met deze functie kan de DMR-EH63 alle instellingen van een aangesloten VIERA Tv overnemen en is zenders instellen overbodig. Ook in de Electroniche programma gids (EPG) op Tv is met deze verbinding direct aan te geven welke programma’s opgenomen moeten worden op de harddisk recorder.

De DMR-EH63 biedt ook de mogelijkheid om audio bestanden vanaf USB, DVD of CD op de harddisk op te slaan, de DMR-EH63 zoekt automatisch bij ieder muziek nummer de artiest en de naam van het nummer, vervolgens kunnen deze audio bestanden weer worden afgespeeld met de jukebox functie waar te selecteren is op bijvoorbeeld artiest of album.

De DMR-EH63 is ook voorzien van een diashow functie voor foto’s, de fotobestanden kunnen vanaf harddisk, DVD, CD, USB-stick of SD-kaart worden afgespeeld en de muziek van de jukebox functie kan synchroon worden afgespeeld. Ook kunnen foto’s van DVD, CD, USB-stick of geheugenkaart direct op de harddisk worden opgeslagen om deze later terug te kijken.

Zoals vrijwel iedere harddisk recorder is ook de Panasonic DMR-EH63 voorzien van een live tv pauze functie waarmee live programma’s gepauzeerd kunnen worden om later verder te kijken. De DMR-EH63 is voorzien van 2 scart-aansluitingen, een RF-in en een RF-out aansluiting, een HDMI aansluiting en een optische audio uitgang. Aan de voorzijde bevindt zicht nog een Firewire en Composite aansluiting om externe bronnen als een videocamera aan te kunnen sluiten op de DMR-EH63 en de video op te slaan op de harddisk of DVD.

De Panasonic DMR-EH63 heeft een adviesverkoopprijs van € 341,00 maar is te bestellen voor slechts € 299,00

 

Back Top

Comments are closed.